"Get what you earn."

The System Yrityksille ja ryhmille

Mikko Salo – Kovalla työllä tuloksiin

Mikko Salo on porilainen urheilija ja valmentaja, joka jakaa osaamistaan niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Kansainväliseen maineeseen hän nousi pokattuaan Fittest Man on Earth -tittelin voittamalla CrossFit Gamesin vuonna 2009 – löydettyään lajin vain kaksi vuotta aiemmin. Määrätietoinen, intensiivinen harjoittelu kantoi nopeasti hedelmää.

Ennen CrossFitin huipulle nousemistaan Salo pelasi pitkään jalkapalloa Veikkausliiga-tasolla. Kipinä tavoitteelliseen urheiluun syttyikin pian sen jälkeen, kun hän 10-kesäisenä puki ensi kertaa nappikset jalkaan. 

Vaikka urheilulla on merkittävä rooli miehen elämässä, varsinainen sydämen asia on kuitenkin hänen työnsä: siviiliammatiltaan Mikko Salo on palomies jo kolmannessa polvessa.

Ota yhteyttä

The System by Mikko

Lue lisää

Yrityksille

Lue lisää

Yksityisille

Lue lisää

Hyödynnä osaamiseni ja kokemukseni omalla tielläsi

Intohimoni urheiluun ja erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun on johtanut laajaan osaamiseen, jota jaan valmentamalla ja luennoimalla.

Asiakkaisiini kuuluu kilpaurheilijoita, kuntoilijoita, yritys- ja harrastusryhmiä sekä muita terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneita. 

  • The System by Mikko on toiminnallisen harjoittelun online-ohjelma, jossa valittavanasi on kolme eri versiota elämäntilanteesi ja tavoitteesi mukaan.
  • Tarjoan ryhmävalmennuksia ja yritysliikunnan palveluita: taitavasti suunniteltu treeni tarjoaa onnistumisen kokemuksia kuntotasosta riippumatta.
  • Liikuntaan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät workshopit tai luennot tarjoavat täyslaidallisen tietoa käytännön esimerkein.
  • Yksityistunti kokeneen valmentajan kanssa on tehokas täsmäisku, jonka avulla treenisi saadaan nostettua astetta uudelle tasolle. 

Vaikka treenaan itse kovaa ja kurinalaisesti, valmentajana en usko armeijamaiseen käskyttämiseen. Toimiva valmennussuhde perustuu ihmisläheiseen yhteistyöhön ja suoraan puheeseen.

Ota minuun yhteyttä

The System – Avaa maksimipotentiaalisi

The System on kehittämäni treeniohjelma, joka on piiskannut ihmisiä huippusorituksiin vuodesta 2016. Jos haluat löytää täyden potentiaalisi urheilijana, liity mukaan ja ala hommiin.

Mukaan tästä