"Talk less, do more."

Usein kysytyt kysymykset

The System by Mikko

Mikä on The System by Mikko?

The System by Mikko on crossfitin online-ohjelma, joka on suunniteltu kehittämään taitotasoa, voimaa ja kestävyyttä maksimaalisen urheilupotentiaalin saavuttamiseksi. Ohjelma perustuu Mikko Salon pitkään kokemukseen ja näkemykseen siitä, miten kehoa voi liikuttaa tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kuka hyötyy The Systemista?

The System sopii kaikille, jotka haluavat kehittää suoritustaan. Se on suunniteltu niin urheilijoille kuin kuntoilijoille, riippumatta nykyisestä kuntotasosta.

Miten voin liittyä ohjelmaan?

The System by Mikko tarjoaa kolme eri versiota: The Original, Once a Day ja The System Life. Jokainen versio tarjoaa vaihtelevan ja haastavan harjoitusohjelman eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Voit aloittaa tutustumalla ohjelmiin ja valitsemalla sopivan version tarpeidesi mukaan. Voit aina myös ottaa yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysyttävää ohjelmista.

Onko ohjelmaan sitouduttava pitkäksi aikaa?

Ohjelma tarjoaa kuukauden irtisanomisajan, joten voit kokeilla sitä ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Yrityksille ja ryhmille

Miksi investoida yritysliikuntaan?

Sijoitus henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin tuo pitkäaikaista hyötyä. Se muun muassa lisää sitoutumista, vähentää sairaspoissaoloja ja parantaa yrityskuvaa. Yritysliikunta on investointi tulokselliseen tulevaisuuteen.

Missä tunnit tai ryhmävalmennukset pidetään?

Salimme osoitteessa Savipajakatu 15, Pori tarjoaa mahdollisuuden treenata täysin yksityisesti, sillä se ei ole kaupallisessa käytössä. Vaihtoehtoisesti voimme tavata esimerkiksi omissa tiloissanne. 

Kenelle pitämäni workshopit ja luennot on suunnattu?

Workshopit ja luennot sopivat urheilijoille, harrastajille, uuden lajin aloittajille, työporukoille ja kaikille, jotka haluavat oppia lisää liikunnasta, hyvinvoinnista ja terveydestä.

Onko tarjolla ohjelmaa tyky-päiviin?

Luentotyyppinen tyky-päivä on suosittu vaihtoehto: ryhmäsi saa kattavan tietopaketin hyvinvoinnista ja terveydestä toivomanne teeman mukaisesti. Päivä päättyy toiminnalliseen harjoitukseen, jossa jokainen pystyy haastamaan itsensä taitotasonsa mukaisesti!

Voin tulla ohjaamaan myös esimerkiksi tunnin mittaisen, teille räätälöidyn harjoituksen osana muuta tyky-päivänne ohjelmaa. 

Miten pääsemme alkuun ryhmä- tai yritysliikunnan osalta?

Ota yhteyttä minuun, niin sovitaan tapaaminen. Alkutapaaminen on aina maksuton, ja voimme keskustella tarpeistanne ja toiveistanne.

Yksityisille: Personal training -tunnit

Miksi tarvitsisin personal training -yksityistunteja?

Personal training -tunnit tarjoavat yksilöllistä ohjausta ja tukea, joka auttaa sinua kehittämään tiettyjä treenin osa-alueita. Autan sinua hienosäätämään suoritustasi ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Miten varaan personal training -tunnin?

Voit ottaa yhteyttä minuun viestillä tai puhelimitse ja sopia tapaamisen. Käymme läpi tavoitteesi ja tarpeesi, ja sovimme yhdessä sopivan ajankohdan tapaamiselle.

Kuinka paljon yksityistunnit maksavat?

Hinta riippuu tapaamisten määrästä ja kestosta. Voimme keskustella hinnoista yhteydenoton yhteydessä.