"Do the work and get what you earn."

Rautaista tulosta yritysliikunnalla – Pori & lähiseutu

Kukaan ei varmasti kiistä liikunnan hyötyjä. Se, ymmärrämmekö todella, miten kokonaisvaltaiset seuraukset näillä hyödyillä on, onkin sitten toinen tarina. 

Tarjoan yritysliikunnan palveluita yrityksille, yhdistyksille, harrastusporukoille ja muille ryhmille. Avainasemassa se, että pystyn tarjoamaan hyvin eritasoisellekin yritys- tai muulle ryhmälle ongelmitta vastinetta ja hyvää palvelua.

Yritysliikunnan pointtina ei ole tehdä henkilökunnasta urheilijoita, vaan harjoituksen siirtovaikutus työelämään ja vapaa-aikaan. Liikkumisella on järisyttävä vaikutus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme. Yritysliikunta on loistava keino vaikuttaa suoraan henkilökunnan terveyteen, motivaatioon ja työtehoon – ja sitä kautta myös kasvattaa tulosta.  

Yksi sairaspoissaolo maksaa työnantajalle Pohjola Vakuutuksen mukaan keskimäärin 350 euroa päivässä. Yksi ohjaamani tunti monipuolista liikuntaa viikossa kustantaa melkoisesti vähemmän. 

Kysy lisää

Sijoitus henkilöstöön – tärkeimpään pääomaasi – kantaa pitkälle tulevaisuuteen:

 • edistää fyysistä terveyttä, mikä yleensä johtaa sairaspoissaolojen vähentymiseen ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymiseen
 • auttaa ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinten vaivoja sekä voi vähentää muun muassa sydän- ja verisuonitautien tai diabeteksen riskiä
 • terveydenhuoltokustannusten väheneminen – yritysliikunta auttaa pienentämään terveydenhuoltokustannuksista ja sairaspoissaoloista johtuvia menetyksiä
 • vähentää stressiä parantaen myös mielialaa ja työssä suoriutumista
 • tukee yhteisöllisyyden muodostumista sekä työilmapiiriä 
 • työntekijöistä huolehtiminen lisää heidän sitoutumistaan yritykseen ja rakentaa positiivista yrityskuvaa.

Yritysliikunta ja ryhmävalmennukset

Tarjoan tarpeisiinne räätälöityjä liikuntatunteja sekä valmennuskokonaisuuksia niin yrityksille, seuroille, harrastajaporukoille kuin muille ryhmille. 

Taitavasti suunniteltu treeni tarjoaa onnistumisen kokemuksia jokaiselle kuntotasosta riippumatta. Avainasemassa on harjoitusten skaalattavuus: kärjistetysti ilmaistuna niin kilpaurheilija kuin sohvaperunakin pystyvät tekemään saman treenin omalle tasolleen sovellettuna. 

Liikunnan hyödyt alkavat näkyä kunnolla keskimäärin puolessa vuodessa, joten kun haluatte saada kokemuksesta kaiken irti, suosittelen vähintään sen mittaisia sopimusjaksoja.

Ota yhteyttä, niin tavataan ja katsotaan, miten voisin pistää liikuntakipinän liikkeelle. Alkutapaaminen on luonnollisesti aina maksuton. 

Kysy lisää

Workshopit ja luennot

Urheilijoille, harrastajille, uutta lajia aloittaville, työporukoille... Liikuntaan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät workshopit tai luennot tarjoavat täyslaidallisen tietoa käytännön esimerkein.

Teema tai aiheen näkökulma räätälöidään toiveidenne mukaisesti. Teemoina voivat olla esimerkiksi:

 • Mistä hyvinvointi ja terveys koostuvat
 • Arkiliikunta
 • Miten olla funktionaalinen elämässä
 • Mistä ihmisen toimintakyky koostuu (urheilijoille tai vaikka toimistotyöntekijöille suunnattu)
 • Pyhä kolminaisuus (uni, ruokavalio, liikunta)

Suosittu on myös luentotyyppinen tyky-päivä, joka päättyy toiminnalliseen harjoitukseen. Luennoin ja valmennan myös englanniksi.

Ota yhteyttä ›